20 средношколци Роми го завршија курсот по англиски јазик

Напишано од Administrator on .

20 средношколци Роми го завршија курсот по англиски јазик

 Во текот на оваа учебна 2013 – 2014 година Здружението на граѓани „ФИЛЕО“ благодарение на Фондацијата “New Start in East”  од Норвешка во склоп на проектот „Поддршка на средношколци и студенти Роми“ 20 средношколци Роми успешно го завршија курсот по англиски јазик и се здобија со сертификати за завршениот степен.

 

МЕЃУНАРОДЕН НАУЧНО-СТРУЧЕН СОБИР НА ТЕМА: