Градење на капацитети на средношколци Роми

Напишано од Administrator on .

Градење на капацитети на средношколци Роми 

 Здружението на граѓани ФИЛЕО во текот од 5 до 7 септември оваа година преку поддршка од страна на New star in West ја реализираше тридневната школа која е во склоп на програмата за градење на капацитетите на средношколците Роми на теми за Пишување на есеј и техники на истражување за подготовка на проектна задача.

 

МЕЃУНАРОДЕН НАУЧНО-СТРУЧЕН СОБИР НА ТЕМА: