Учество во емисијата „Bijandipe„

Напишано од Administrator on .

Учество во емисијата „Bijandipe„

  Претседателот на Здружението на граѓани ФИЛЕО, Ерџан Демир
  гостин во емисијата „Bijandipe„ на Македонската радио телевизија.МЕЃУНАРОДЕН НАУЧНО-СТРУЧЕН СОБИР НА ТЕМА: