Повик за почетни курсеви

Напишано од Bajram on .

ЗДРУЖЕНИЕ НА ГРАЃАНИ “ФИЛЕО”

Отворен повик за почетни курсеви


Здружението на граѓани „ФИЛЕО“е формирано со доброволно здружување на граѓаните за остварување на целите и задачите на Здружението и е непрофитна граѓанска организација која е формирана во 2007 – та година како иницијатива поддржана од Норвешката Нетворт Мисија која со својата без резервна поддршка ја поддржа идејата на едно ново здружение кое работи на полето на младите и едукацијата.

Прочитај повеќе